49+ Tóth Andi És Szabó Ádám Szakitottak Images

49+ Tóth Andi És Szabó Ádám Szakitottak Images. A rajongók ugyanis észrevették, hogy egy ideje nem látni róluk közös képeket, mi több, andi a saját közösségi oldaláról. Ádám az 1 millió forintot az együtt az autistákért egyesületnek ajánlotta fel.

Tóth Andi exéről és szakításáról mesélt - Habostorta.hu
Tóth Andi exéről és szakításáról mesélt - Habostorta.hu from www.habostorta.hu
Tóth andi és szabó ádám külön műsort csinált. Ma szeptember 12, szombat, mária napja van. Az énekesnő korábban többször nyilatkozott arról, hogy esküvőt terveznek párjával, sőt, a családalapítás is szóba jött köztük.

Nemrég kapott szárnyra a pletyka, hogy véget ért tóth andi és szabó ádám párkapcsolata.

Ádám a kedd reggeli mokkában elárulta, az elválásuk óta nem is beszélnek egymással, a sztárban sztár hétfői sajtótájékoztatóján találkoztak. Tóth andi egyik ismerőse árulta el, miért szakított a fiatal énekesnő és szabó a blikk információi szerint véget ért tóth andi és szabó ádám kapcsolata, az a fiatalok az elmúlt két évben többször szakítottak, majd újra egymásra találtak, ám a. Tóth andi is azt mondta, hogy éretten fogják kezelni a helyzetet, és elárulta, még együtt voltak, amikor megkeresték őket a felkéréssel. Hetek óta folynak a találgatások tóth andi és szabó ádám szakításáról.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url